Haberler

Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut Caddesi'nde Kaldırım Çalışmaları Başladı

Abone Ol

Kepez Belediyesi, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Balkaya Dağları'nda PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Antalyalı Üsteğmen Gökhan Korkut'un isminin verildiği caddede, parke kaldırım çalışması başlattı.

Kepez Belediyesi, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Balkaya Dağları'nda PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Antalyalı Üsteğmen Gökhan Korkut'un isminin verildiği caddede, parke kaldırım çalışması başlattı.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Esentepe Mahallesi'nde ihtiyaç olan cadde ve sokaklarda kaldırım çalışması yapıyor. Bölgedeki Şehit Üsteğmen Gökhan Korkut Caddesi'ne de parke taşı döşeniyor. Caddenin, Esentepe ve Çamlıbel mahalleleri bölümünde kaldırım çalışması tamamlandı. Caddenin, yatırım programına alınan Erenköy bölümündeki kaldırım çalışması ise ileriki tarihlerde gerçekleştirilecek.

Esentepe Mahallesi'nde, sitelerin yoğun olarak bulunduğu 5408 Sokak'a da kaldırım hizmeti götürüldü. Bölgede, 300 bin lira tutarındaki 8 bin metrekare parke kaldırım çalışması tamamlandı. Kepez Belediyesi, kaldırımları da engelli bireylerin rahatça kullanabileceği şekilde inşa etti.

Esentepe Mahallesi'ndeki kaldırımlara, görme engelli vatandaşların yürürken yollarını takip etmeleri amacıyla oluklu takip taşları yerleştirildi. Kaldırım girişlerine de tekerlekli sandalyelerin ve bebek arabalarının rahat şekilde geçiş yapabilmeleri için rampalar konuldu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title