Haberler

Şehitkamil'den 7.geleneksel "Satranç Turnuvası"

Abone Ol

Türkiye Cumhuriyetinin 90.kuruluş yıl dönümü kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından 600 lisanslı sporcunun katılımı ile 7.Geleneksel 'Satranç Turnuvası' düzenlenen törenle başladı.

Türkiye Cumhuriyetinin 90. kuruluş yıl dönümü kapsamında Şehitkamil Belediyesi tarafından 600 lisanslı sporcunun katılımı ile 7. Geleneksel 'Satranç Turnuvası' düzenlenen törenle başladı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen 7. Geleneksel Satranç Turnuvasına, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci, yarışmacılar, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, yarışmacılara başarılar dileyerek, "Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, bugün 7. Geleneksel Satranç Turnuvasını düzenliyoruz. Bugün 15 kategoride 600 lisanslı sporcumuz yarışacak. 26 ve 27 Ekim arasında yapılacak turnuva sonrasında kazanan yarışmacılarımıza çeşitli ödüller verilecek. Ben şimdiden tüm yarışmacılarımıza tekrardan başarılar diliyorum" dedi.

Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci ise, Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, düzenlenen 7. Geleneksel Satranç Turnuvasını hayırlı olmasını dileyerek, başta turnuvayı düzenleyen Şehitkamil Belediyesine ve yarışmaya turnuvaya katılan tüm yarışmacılara teşekkürler etti.

Açılış konuşmalarının ardından, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcabbar Özkara, Türkiye Satranç Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Fatih Ekinci, yarışmacılarla birlikte 7. Geleneksel Satranç Turnuvasını başlattı. Başlama düdüğüyle birlikte sporcular en iyi hamlelerini yaparak, kıyasıya yarıştı. Öte yandan, Turnuvada her kategoride ilk 3'e girecek olan sporculara özel satranç takımı, madalya, katılım belgesi ve çeşitli hediyeler verilecek. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehitkamil Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title