Haberler

Selçuk'ta "Hayat Engel Tanımaz" Projesine Destek Çığ Gibi

Abone Ol

Genç Aşçı Ekrem Karagöl, "Hayat Engel Tanımaz Projesi"nin 5.sini Selçuk'ta aşçıların ve firmaların verdiği desteklerle gerçekleştirdi.2011 yılından bu yana mesleğinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalara devam eden genç aşçı Karagöl,...

Genç Aşçı Ekrem Karagöl, "Hayat Engel Tanımaz Projesi"nin 5.sini Selçuk'ta aşçıların ve firmaların verdiği desteklerle gerçekleştirdi.

2011 yılından bu yana mesleğinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında çalışmalara devam eden genç aşçı Karagöl, Selçuk Özel Goncagül Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde Ömer Holiday Resort ve Feast Özgörkey sponsorluğunda hayatın engel tanımadığını Türkiye'ye bir kez daha gösterdi. Aralarında aşçıların ve gönüllü birçok kişinin bulunduğu ekip aşçıların hazırladığı lezzetli yemekler, buradaki öğrencilere ikram edilerek, müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Organizasyona Serkan Kavuk, Ramazan Ataklı, Hasan Kurt, Aydın Sürer, Dilek Yetkiner gibi şef ve aşçılar katıldı. Selçuk Belediyesi'nden basın bürosunda görevli Ahmet Çipli organizasyona katılıp aşçılara teşekkür etti ve bu tür organizasyonlara her zaman destek vereceklerini söyledi. Okul Müdürü Mustafa Ok ise etkinliğin sonunda aşçılara ve firmalara teşekkür belgesi takdim etti. Ekrem Karagöl ve Aydın Sürer etkinliğin sonunda, "Amacımız reklamcılık ve dernekçilik değil. Mutfaklardan birazda olsa dışarı çıkıp sosyal sorumluluk projelerine imza atmaktır. Bu anlayışla bizler her firmadan destek bekliyoruz" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karagöl Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title