Haberler

Seyhan Belediyesi, PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Mehmetçikler için Mevlid-i Şerif okuttu ve lokma dağıttı

Güncelleme:
Abone Ol

Seyhan Belediyesi, Kuzey Irak'ta PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçikler için Fatih Mahallesi Hz. Ömer Camii'nde Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Başkan Akif Kemal Akay'ın katılımıyla gerçekleşen programda, cami imamı tarafından okunan Mevlid-i Şerif'in ardından kahraman şehitler için dualar okundu. Mevlid-Şerifin ardından cami önünde yurttaşlara şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı.

Seyhan Belediyesi Kuzey Irak'ta PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen Mehmetçikler için Mevlid-i Şerif okutup, şehitlerin hayrına lokma dağıttı.

Fatih Mahallesi Hz. Ömer Camii'nde düzenlenen Mevlid-i Şerif programı Başkan Akif Kemal Akay'ın katılımıyla gerçekleşti.

Cami imamının okuduğu Mevlid-i Şerif'in ardından Türkiye'nin birliği, bütünlüğü için canlarını feda eden kahraman şehitlere minnet duygularıyla Allah'tan rahmeti için dualar okundu.

Mevlid-Şerifin ardından cami önünde yurttaşlara kahraman şehitlerin hayrına lokma dağıtıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyhan Belediyesi Akif Kemal Akay Ömer Camii Kemal Akay Fatih Akif Ömer Cami Irak PKK Terör Belediye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title