Haberler

Seymen: "Oyuna Sahip Çıkmak Her Vatandaşın Görevi"

Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına Bodrum’un Yalıkavak Mahallesi’nde devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı, seçim çalışmalarına Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi'nde devam etti. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, oy kullanmanın, oyuna sahip çıkmanın her vatandaşın görevi olduğunu vurguladı.

Partililer ilk olarak CHP Bodrum İlçe Başkanlığı'nın Yalıkavak Mahalle Temsilciliği'nde bir araya gelerek seçim çalışmalarının ve gündemin değerlendirildiği bir toplantı düzenledi. CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Muğla Eski Milletvekili Fevzi Topuz ve partililer ile birlikte Yalıkavak'ta devam ettiği seçim çalışmalarında, CHP genel başkanlığının "Önce Türkiye!" seçim bildirgesini dağıtarak vatandaşlara "oylarınıza sahip çıkmak için 1 Kasım'da sandığa gidin" mesajını verdi.

Toplantının ardından Bodrum CHP heyeti, Yalıkavak Pazaryerine giderek pazar esnafıyla buluştu. Recai Seymen ve Fevzi topuz, kadın kolları üyeleriyle birlikte CHP seçim bildirgelerini dağıtarak, hazırlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Bölgedeki işyerlerini ve esnafı da ziyaret eden partililer, gittikleri yerlerde vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Bir kadın vatandaş, kendilerine CHP seçim bildirgelerinden dağıtan Recai Seymen ve Fevzi Topuz'a "Oyumuz CHP'ye, partiye her türlü desteğiz, İnşallah kazanacağız. evlatlarımız, torunlarımız güvendiğimiz kişilere emanet olacak" diyerek desteklerini açıkça dile getirdi.

SEYMEN; "GECE YARILARINA KADAR ÇALIŞIYORUZ"

CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen "Sahada vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde, sabah 8.00'den gece 24.00'e kadar çalışıyoruz. Hepimize görev düşüyor. Herkes bir komşusunu alacak sandığa götürecek. Bizler bir yere kadar yetişebiliriz. Elimizden geldiğince de yetişmeye çalışıyoruz. Oy kullanmak, oyuna sahip çıkmak her vatandaşımızın görevidir" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Fevzi Topuz Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title