Haberler

Sgk İlköğretim Okulu Öğrencilerini Bilgilendirdi

Abone Ol

Suşehri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerini SGK'nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Suşehri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürlüğü, ilkokul öğrencilerini SGK'nın çalışmaları hakkında bilgilendirdi.

Suşehri Hürriyet İlkokulu ve Kemalpaşa İlkokulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen bilgilendirmede, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından hazırlanan, 'Sosyal Güvenlik Eğitim Semineri' başlığı adı altındaki kitap öğrencilere dağıtıldı. Kitap içerisinde bulunan 'Güven ve Yarışçı Çocuklar' isimli çizgi film öğrencilere izletildi. Yaklaşık 20 dakika süren çizgi filmden sonra konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun önemine dikkat çekerek, "Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından siz değerli çocuklarımızı bilgilendirmek ve sosyal güvenliğin önemini göstermek amacıyla, öğrencilerimizin anlayacağı şekilde güzel bir çizgi film karakteri oyun hazırlanmış. Ayrıca bu çizgi filmi anlatan bir hikaye kitabı gönderilmiştir. Tüm öğrencilerimizin bu konuyu önemle okumalarını ve anne, babalarına anlatması faydalı olacağı düşüncesindeyim" dedi. Suşehri SGK Müdürü Duran Yazıbaşı ise, "Evinize gittiğinizde anne ve babanıza sosyal güvenlik güvencesi olup olmadığını sorun. Şayet sosyal güvenlik güvencesi yok olan babalarınızın mutlaka kendilerini sosyal güvenlik kurumuna kayıtlarını yaptırmalarını isteyin." diye konuştu.

Öğrenciler için hazırlanan programı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Naci Kuru, Suşehri Sosyal Güvenlik Merkezi memuru İbrahim Gürler ve okul öğretmenleri de takip etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kemalpaşa Hürriyet Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title