Haberler

Siirt Valisi Mutlu'nun İlçe Gezileri

Abone Ol

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Baykan İlçesine Bağlı Ziyaret ve Atabağı Beldelerinde İncelemelerde Bulundu.

Siirt Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Baykan ilçesine bağlı Ziyaret ve Atabağı beldelerinde incelemelerde bulundu.

Baykan Kaymakamı Ahmet Karakaya ile birlikte Atabağı beldesine giden Vali Mutlu, önce Belediye Başkanı Tayyar Lale'yi ziyaret ederek, beldede yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra beldenin sağlık ocağını ve Sümer Halıcılık'a ait dokuma atölyesini ziyaret eden Vali Mutlu, çalışmaları denetledi. Atabağı beldesindeki incelemelerini tamamlayan Vali Hüseyin Avni Mutlu, buradan Ziyaret beldesine geçerek Belediye Başkanı Salih Kınay ile bir süre görüştü ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemeleri hakkında açıklamalarda bulunan Vali Mutlu, geçen yıl uygulamaya konulan KÖYDES projesiyle köylerin alt yapı sorunlarının büyük ölçüde giderildiğini ifade etti. Mutlu, "Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi'nden sonra şimdi de nüfusu 10 binin altında olan beldelere hizmet götürecek olan BELDES projesini hayata geçireceğiz. İlk defa uygulanacak BELDES projesiyle kanalizasyon ve su işlerinin yapılması sağlanacaktır" dedi.

(İAG-EST-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title