Haberler

Siirtspor Sportif Direktörü Babaoğlu: "Üzerimizdeki Stresi Attık"

Abone Ol

Spor Toto 3.Lig 1.Grup takımlarından Siirtspor'un Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, Çorumspor'u yenerek maç kazanamamanın verdiği stresi yendiklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'un Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, Çorumspor'u yenerek maç kazanamamanın verdiği stresi yendiklerini söyledi.

Kendi sahalarında Çorumspor'u yenerek moral bulduklarını bildiren Babaoğlu, şöyle konuştu:

"Çorumspor karşısında takımımız elinden geleni yaptı. Oyuncularımız tüm güçlerini ortaya koyarak, kendilerine verilen görevi yerine getirdiler. Rakip takımın da varlık göstermesine izin vermediler. Nitekim bu oyun bize arzuladığımız bir galibiyeti getirdi. Oynadığımız oyunla bu maçı kazanmayı hak ettik. Kendi saha ve seyircimiz önünde maç kazanamıyorduk. Üzerimizde baskı, stres oluşmuştu. Bu maç kendi sahamızda kazandığımız ikinci maç oldu. Kendi sahamızda oynadığımız birçok maçı bu stres nedeniyle kaybettik. Çorumspor maçı bu açıdan bizim için önemliydi ve bu maçtan istediğimiz sonucu aldığımız için mutluyuz. Ligin ilk devresinde kendi sahamızda oynadığımız bu son maçta bize destek veren taraftarlarımıza ve seyircilerimize teşekkür ediyorum."

Babaoğlu, ligin devre arasında takımda duyulan eksiklikler konusunda yönetime rapor sunacaklarını sözlerine ekledi.

Muhabir: Ayhan Mergen / Özgür Ayaydın

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - SİİRT

Kaynak: AA / Yerel

Benhur Babaoğlu Siirtspor Çorumspor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title