Haberler

Simav, Beyce'yi Kabul Etmedi

Abone Ol

Simav Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Kasım Karahan başkanlığında toplandı.

Simav Belediyesi Meclisi, Belediye Başkanı Kasım Karahan başkanlığında toplandı.

15 üyeden 11'nin katılımı ile gerçekleşen toplantıda meclis üyeleri, AK partili Mehmet Uluer'in köye dönüşen Beyce beldesinin Simav'a katılımı ile ilgili gündem dışı önergesini oy çokluğuyla kabul etmedi.

Bir önceki birleşim tutanak özetinin kabülünden sonra 7 gündem maddesinin görüşüldüğü Şubat ayı toplantısında üyeler, zabıta ve itfaiye müdürlügünde görev yapmakta olan memurların belirlenen aylık maktu fazla mesai ücretlerini oy birliğiyle kabul etti.

Belediyede sözleşmeli çalışanların ücretlerini oy birliğiyle belirleyen üyeler, kanalizasyon çalışmalarını yürüten müteahhit firmanın halkı ve esnafları rahatsız etmemesi için 4 ekiple çalışmasını oy çokluğuyla kabul etti.

Gündemdeki 5'nci madde görüşülmek üzere imar komisyonuna, 6. Madde de plan ve bütçe komisyonuna havale edilirken, Simav ve çevresi Atık Su Arıtma Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (SİM-AB)'ın tüzük değişikliğinin görüşülmesini öngören 7. Gündem maddesinin daha sonra değerlendirilmesine karar verildi.

Yaklaşık 2 saat süren Şubat ayı olağan meclis toplantısı sonunda belediye Başkanı Kasım Karahan oturuma katılan değişik partilere mensup meclis üyelerine teşekkür etti.(MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kasım Karahan Beyce Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title