Haberler

Simav'da Ders Zili 10 Bin 600 Öğrenci İçin Çaldı

Abone Ol

Kütahya'nın Simav ilçesinde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ve İlköğretim Haftası törenlerle başladı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde 2013 – 2014 eğitim ve öğretim yılı ve İlköğretim Haftası törenlerle başladı.

Simav Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Mustafa Akyer, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karakaya, Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, İlçe Müftüsü Yakup Yüksel, AK Parti Simav İlçe Başkanı Mehmet Yağcı, okul müdürleriyle öğretmen ve velilerin de katıldığı törenlerin ilki Hükümet Konağı önünde, ikincisi de Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulunda yapıldı.

Yusuf Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu'nda gerçekleşen törende günün anlam ve önemini belirten konuşmasında Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi ilçe genelinde 28 ilkokul, 21 ortaokul, 10 lise ve 2 anaokulunda toplam 10 bin 600 öğrenci için Haziran ayına kadar sürecek 2013-2014 eğitim ve öğrenim döneminin ilk ders yılının çaldığını bildirdi. Okullarda öğrencilere balık yemesini değil balık tutmayı öğrettiklerine vurgu yapan Şirikçi, yeni eğitim döneminin ilçede sorunsuz başlamasının hazzını öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte yaşadıklarını bildirdi.

Okul Müdürü Abdullah Seymanoğlu da en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi.

Şiirlerin okunması ve okula yeni öğrencilerle protokola çiçek takdimi ile süren törenler sınıfların gezilmesiyle son buldu. Törenlere öğrenci velileri de yoğun ilgi gösterdi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süha Karaboran Kasım Karahan Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title