Haberler

Simav'da Okul Güvenliği Toplantısı

Abone Ol

Kütahya’nın Simav ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı.

Kütahya'nın Simav ilçesinde okul güvenliği toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, şube müdürleri ile İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Erdoğan Kartal ile okul müdürleri katıldı.

Okullarda güvenli eğitimi hedeflediklerini ifade eden Simav İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karakaya, bunun için emniyet ile birlikte milli eğitim ve okul müdürlerine büyük görevler düştüğünü bildirdi.

Okullarda öğretmen ve öğrencilerin güvenliği açısından mobesa kameralarının sürekli çalıştırılması gerektiğine vurgu yapan Simav İlçe Emniyet Müdürü Hakan Karakaya, şüpheli durumlarda kendilerine haber verilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

İlçede güvenli bir eğitim için görevlilerin okul önlerinde önlemler aldığını dile getiren Karakaya, güvenli okul, güvenli eğitim için ilçedeki ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okullarının uzak ve yakın çevresinde koruyucu ve önleyici güvenlik önlemlerini artırdıklarını bildirdi. (MY-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Karakaya Kütahya Kartal Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title