Haberler

Simav Karakaya'ya Emanet

Abone Ol

Kütahya'nın Simav Emniyet Müdürlüğüne atanan Hakan Karakaya göreve başladı.

Kütahya'nın Simav Emniyet Müdürlüğüne atanan Hakan Karakaya göreve başladı. Karakaya ziyaretine gelen basın mensupları ve Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren ile yaptığı sohbette öncelikli misyonlarının halka hizmet etmek olacağını, emniyetin kapısının vatandaşa 24 saat açık olduğunu bildirdi.

Herkese eşit mesafede hizmet edeceklerini dile getiren Karakaya, doğal güzelliklerine hayran olduğu Simav'da kim olursa olsun herkese eşit, tarafsız ve şeffaf bir hizmet anlayışıyla hareket edeceklerini ve bunun temel ilkeleri olduğunu söyledi.

Simav'da devleti temsil eden ciddi ve vakur bir görev anlayışında bulunacaklarını ifade eden Karakaya, "Hep beraber sağlıklı bir şekilde alnımızın akıyla Simav'a hizmet etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Simav halkını hizmetlerin en iyisine layık gördüklerini ve her türlü sorunlarında yanlarında olmaya çalışacaklarını ifade eden Karakaya, "Kurallara uyulmadığında taviz vermeyiz. Devletin otoritesini sarsmadan idari konularda her zaman halkımıza insanımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Amacımız kanunun dışına çıkmadan çözüm üretmektir" şeklinde konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hakan Karakaya Kütahya Simav Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title