Haberler

Sincik Halk Eğitim Merkezin'den, Yılsonu Sergisi

Abone Ol

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün bünyesinde açılan kursların yılsonu sergisi açıldı.

Adıyaman'ın Sincik İlçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün bünyesinde açılan kursların yılsonu sergisi açıldı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nün 2012 - 2013 eğitim-öğretim yılında açmış olduğu kurslara katılan kursiyerlerin, hazırladıkları el emeği göz nuru ürünler sergilendi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş bir konuşma yaptı. Karakuş konuşmasında, "Hayat boyu öğrenme kapsamında faaliyet gösteren merkezimiz kurslar, seminerler, sosyal etkinlikler ve sergiler düzenlemek suretiyle Kadın Erkek bütün yaş gruplarına hizmet vermeye çalışmaktadır. Halk Eğitim Merkezlerinin çalışmaları hayatın tamamını kapsar. Bugün açılışını yapacağımız makine nakışları kurslarının amacı sadece nakış yapmayı öğrenmek değildir, aynı zamanda genç kız ve gelinlerimizi, annelerimizi bir araya toplamak, sosyal bir ortam oluşturmak, iletişim becerilerini geliştirmek, birbirlerinin bilgi beceri ve tecrübelerinden yararlanmalarını sağlamak, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak. Bu kapsamda Sincik Çok Programlı Lisesi tarafından yürütülen 'Bana Bir Masal Anlat Baba' adlı SODES projesi kapsamında düzenlenen kitap okuma yarışmasına katılan birçok kursiyerimiz ödül aldı" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından kurs bitirme belgesi almayı hak kazanan kursiyerlere belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildikten sonra sergi gezildi.

Sergi açılışına Sincik Kaymakamı Ergün Baysal, Belediye Başkanı Hasari Altıntel, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Seyfi Özkan, Kurum Müdürleri, Okul Müdürleri, kurs öğretmenleri ve kursiyerler ile vatandaşlar katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Halk Eğitimi Merkezi Adıyaman Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title