Haberler

Sincik'te Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Abone Ol

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Sincik'te iki gündür etkili olan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Sincik, Arıkonak, Geçitli Aksu ve Malatya yolu dün akşam saatlerinde ulaşıma açıldı. Gece etkisini artıran kar yağışı Hayırlı, Arıkonak, Geçitli, Aksu ve Malatya yolu yeniden ulaşıma kapandı.

Öte yandan Hüseyinli, Şahinbeyler ve Karaköse köy yolu heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler sabahın erken saatlerinde heyelan nedeniyle ulaşıma kapanan Hüseyinli, Şahinbeyler ve Karaköse köy yolunu ulaşıma açtı. Özel İdare ekipler kar yağışı nedeniyle kapanan Sincik Malatya yolunu açmak için çalışmalarına aralıksız devam ettiği belirtildi.

Yetkililer, öğrenci taşıma servisi yapan şoförleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, kar yağı ve buzlanmanın olduğu bölgelerde zincirsiz yola çıkmamaları konusunda daha dikkatli olunmasını istediler. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Malatya Sincik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title