Haberler

Şirintepeli Bayanlar Güç Birliği İçindeler

Güncelleme:
Abone Ol

Kağıthane İlçesinde "Kadın Kent Gönüllüleri" istişare toplantılarını sürdürüyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın da katıldığı toplantılar oldukça hareketli geçiyor. Kadınlara yönelik bu istişare toplantıları, Mahalli İdarelere büyük destek sağlıyor.

Kağıthane'nin 19 Mahallenin tamamında uygulanacak olan toplantıların 3. Sü Şirintepe Mahallesinde gerçekleştirildi. AK Parti Kağıthane İlçe Kadın Kollarının da destek verdiği bu toplantılar, her yıl mutat olarak sürdürülüyor.

Şirintepe Gümüşhane Caddesinde bulunan "Yayladere Köyü Derneği"nde yapılan toplantı, oldukça kalabalık bir katılıma sahne oldu. Saat 14:00 da ki programa, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin de katıldı.

Toplantıda ayrıca, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Gülcan Özkaya ve Semiha Öztürk, Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Temizlik İşleri Müdürü Nazmi Kutlu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Ayrılmak, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika, Özel Kalem Müdürü Levent Dirice, Şirintepe Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz, Kadın Mahalle Başkanı Ayşe Demir ve Yayladere Köyü Dernek Başkanı Necdet Kahraman da yer aldılar.

Kağıthane'deki gelişim ve değişimi özet olarak anlatan "Mekansal Değişimler" CD sini müteakip, Mahallede yapılan çalışmalardan kareler gösteren sunumlarla toplantıya katılanlar bilgilendirildi.

Çevre Koruma Müdürü Canan Atasoy, Ambalaj Atıklarının geri dönüşüm yoluyla tekrar ekonomiye kazandırıldığını vurgulayarak, Belediyenin ilgili birimleriyle Mahallelerdeki Kadın Gönüllülerin işbirliği içinde olduklarını söyledi. Bitkisel atıklarında atölyelerde çeşitli işlemden geçerek, kompost ve gübre olarak zirai alanlarda değerlendirildiğini ifade eden Canan Atasoy, kadınlarımızın duyarlılığına ve Başkan Fazlı Kılıç'a teşekkür etti.

Bir selamlama konuşması yapan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülcan Özkaya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, kadınlara güvenmesinin haklılık payına vurgu yaparak, "Biz de bu güveni boşa çıkarmayarak, elimizden geldiği kadar sarsılmadan çalışacağız." Dedi.

Başbakanın kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık yaptığını da hatırlatan Gülcan Özkaya, bütün Şirintepeli kadınları gönüllü olarak hizmet yarışına davet etti.

Mahalle Muhtarı Orhan Karagöz de, Şirintepeli bayanlardan sokaklarına sahip çıkmalarını söyleyerek, Belediyenin mahallelerinde yapmış oldukları çalışmalardan memnuniyetini bildirdi. Karagöz, Başkan Fazlı Kılıç ve Ekibine teşekkür etti.

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Yayladere Köyü Dernek Başkanı Necdet Kahraman'a da bu toplantıya yer sahipliği yaptığı için teşekkür ederek, İlçedeki ve mahalledeki çalışmalardan örnekler verdi. Fazlı Kılıç, 519 tane temizlik elemanının sabahın erken saatlerinde işlerinin başında olduklarını vurgulayarak, sokakları pırıl pırıl yaptıklarını söyledi. Kadın Kent Gönüllülerinin çalışmalarına da değinen Başkan, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Yerel

Canan Atasoy Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Yerel Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title