Haberler

Sivas 4 Eylül Belediyespor'da Yeni Voleybolculara İmza Töreni Yapıldı

Abone Ol

Sivas 4 Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı transfer ettiği 14 yeni oyuncu için imza töreni düzenledi.

Sivas 4 Eylül Belediyespor Erkek Voleybol Takımı transfer ettiği 14 yeni oyuncu için imza töreni düzenledi.

Sivas Belediyesi'nin 27 Haziran Parkı'nda bulunan sosyal tesislerinde gerçekleşen törene, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok, 4 Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Polat, Kulüp Antrenörü Levent Zorlu ile sporcular katıldı. Başkan Ürgüp imza töreni sırasında yaptığı konuşmada, "Yeni sezonda takımımız tam kadro hazır durumdadır. Ben kendilerine başarılar diliyorum. Bu takım 2 yıl birinci ligde mücadele etti. Daha önce ikinci ligdeydik. Zaten sağlık spordan devralmıştık. Şu anda yine ikinci ligden birinci lige çıkma mücadelesini ahenkli bir ekiple beraber sürdürüyoruz. Tabi kulüp başkanımız, antrenörümüz, oyuncularımız bütün arkadaşlarımıza ben başarılar diliyorum. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı bir sezon temenni ediyorum" diye konuştu.

Kulüp antrenörü Levent Zoroğlu'da ise, "4 senedir kulübün antrenörüyüm kulübümüz ve başkanımızın destekleri ile iyi bir takım kurduğumuza inanıyorum başarılı bir sezon geçirip tekrar birinci lige döneceğimize inanıyorum teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından yeni transfer edilen voleybolcular kendilerini Sivas 4 Eylül Belediyespor'a bağlayan imzayı attı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title