Haberler

Sivil Toplum Kuruluşlarından Vali Tapsız'a Ziyaret

Abone Ol

Kadınlar Günü nedeniyle, Kilis’te, faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan heyet, Vali Süleyman Tapsız’ı ziyaret etti.

Kadınlar Günü nedeniyle, Kilis'te, faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan heyet, Vali Süleyman Tapsız'ı ziyaret etti.

Heyeti Valilik toplantı salonunda, eşi Dr. Ayşe Tapsız'la birlikte kabul eden Vali Tapsız, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak çiçek takdim etti.

Vali Tapsız konuşmasında, "8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri gündür. Millet olarak, kadınlara çok büyük önem veren bir inanışın mensuplarıyız. Bizler, toplum ve yönetim olarak kadına şiddetin karşısındayız ve kadına yönelik her türlü şiddet olayını bir insanlık ayıbı olarak kınıyorum."

Tapsız, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Kilis Şubesi Başkanı H. Üner Soydinç'e bu anlamlı gün münasebetiyle gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Ayşe Tapsız Kilis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title