Haberler

Sofuoğlu'dan İlçe Milli Eğitim Müdürlerine Ziyaret

Abone Ol

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, AK Parti Milletvekili TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Şehzadeler ve Yunus Emre İlçesi Milli Eğitim Müdürleri İlyas Şen ve Recep Şengül’ü ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, AK Parti Milletvekili TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi Doç. Dr. Selçuk Özdağ ile birlikte Şehzadeler ve Yunus Emre İlçesi Milli Eğitim Müdürleri İlyas Şen ve Recep Şengül'ü ziyaret etti.

Ziyarete Genç Memur-Sen İl Temsilcisi Mesut Öner, Memur-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Mehtap Şirin, Eğitim-Bir-Sen Şehzadeler İlçe Temslcisi Mustafa Çalık, Yunus Emre İlçe Temsilci Metin Gençay ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti İlçe yöneticileri de katıldı. Ziyaretlerde yeni atanan müdürlere hayırlı olsun dileğinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, hükümet olarak bütçeden en büyük payı Milli Eğitim'e ayırdıklarını söyledi. Özdağ'ın ardından konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu ise, "Ülkeyi kaosa sürüklemek için el ovuşturanlar var. Oysa burada siyaset kurumuna, demokrasiye, milletin iradesine önem veren herkesin yer alacağı taraf Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın yanıdır. Çünkü uluslararası güçler Başbakanı, Davos'ta İsrail'e karşı 'One Minute' dediği için yemeye çalışıyor. Türkiye'yi ekonomide en büyük ülkeler arasına soktuğu için, milletle devleti barıştırdığı için, değerler eğitimi ile din eğitiminin önünü açtığı için, kamuda başörtüsü özgürlüğünü açtığı için, çözüm süreci ile Türk-Kürt kardeşliğine yeniden önem verdiği için Başbakan hedef alınıyor. Yani Özal'a, Menderes'e, Abdulhamit'e niçin karşı olunduysa bugün de aynı nedenlerden dolayı Başbakan ve onun üzerinden Türkiye hedef alınmıştır. Şu zamanda Başbakana sahip çıkmak demek bir partinin başkanına değil, bu ülkenin Başbakanına, dünya mazlumlarının sözcülüğüne sahip çıkmak demektir. Yolsuzluk kılıfı üzerinden ülke hedef alınıyorsa, milletin iradesine önem veren herkesin yer alacağı taraf da, Başbakanı'nın yanıdır." şeklinde kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selçuk Özdağ Memur Sen Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title