Haberler

Söke AK Parti'de Mehmet Ali Oklay'a Rozet

Abone Ol

Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nde siyasi yaşamını sürdüren, 2009 yerel seçimlerinde MHP’den İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen, Söke İlçe Teşkilatı kapatılmadan önce Söke Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Oklay; artık resmen Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) saflarına katıldı.

Yıllardır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde siyasi yaşamını sürdüren, 2009 yerel seçimlerinde MHP'den İl Genel Meclis Üyesi olarak seçilen, Söke İlçe Teşkilatı kapatılmadan önce Söke Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Ali Oklay; artık resmen Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) saflarına katıldı. Mehmet Ali Oklay için Ak Parti Söke ilçe Teşkilatı'nda partililerin yoğun katılımıyla rozet takma töreni gerçekleştirildi.

Törende Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta, Yenidoğan Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz,Sazlı Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Kenan Özcan, Söke Belediye Başkan Adayı Metin Yavuz, Söke Belediyesi'nin eski Başkanlarından İbrahim Adalı'da bulundu.

Törende ilk konuşmayı Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta yaptı. Yeniusta konuşmasında; "İnanın her buluşmamızda heyecanım artıyor. Sonuca odaklandığımda yüreğimin küt küt attığını hissediyorum. Sökemizin çok değerli siyasi siması olan Mehmet Ali Oklay Bey'in partimize katılımı için toplandık. Böyle bir önemli an ve olayı geçiştirmek olmazdı" dedi.

Seçim sürecine dikkat çeken Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta; "Ak Parti yerel seçimler için Söke'de güzel bir ivme kazandı. Ama bu yeterli değil. 30 Mart'a kadar süreci iyi yürütmek ve yönetmek zorundayız" dedi.

Mehmet Ali Oklay'ın partilerine katılımının Söke'de sansasyon yarattığına dikkat çeken Ak Parti Söke Belediye Başkan Adayı Metin Yavuz ; "Tabi bu kişinin değerinden kaynaklanan bir olay. Mehmet Ali Oklay ile geçmişten bugüne siyasi görüşlerimiz farklı olmasına rağmen ortak noktamız Söke'ydi. Ben şuna şahidim. Mehmet Ali Oklay'ın tek amacı Söke'ye hizmet vermek. Bizlere güvendiği için beraber yürüme kararı aldı. Bu yolda beraber yürüyecek olmaktan çok mutluyum" dedi.

"BENİ AFFEDİN"

Mehmet Ali Oklay konuşmasında; "Zor tabi. 52 yaşındayım. Beni affetsinler. Benin tek hedefim Söke'ye hizmetti. Kendim için hiçbir zaman hiçbir şey istemedim. Sadece memleketime hizmet etmek istedim" dedi. Konuşmasını gözyaşları içerisinde zor bir şekilde tamamlayan Mehmet Ali Oklay; "Benim tek derdim Söke. Kendimi şimdi evimde hissediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Mehmet Ali Oklay'a Ak Parti rozeti Ak Parti İlçe Başkanı Av. Abdullah Yeniusta tarafından takılırken; Metin Yavuz göğsündeki ayyıldızlı rozeti çıkararak bu rozetin eski Belediye Başkanı İbrahim Adalı ve Söke'nin sevilen simalarından Kasım Üzüm tarafından Mehmet Ali Oklay'a takılmasını istedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Metin Yavuz Yenidoğan Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title