Haberler

Söke AK Parti'de Tanışma Etkinliği

Abone Ol

AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından oluşan yeni yönetim tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

AK Parti Söke İlçe Teşkilatı'nda geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrenin ardından oluşan yeni yönetim tanışma etkinliğinde bir araya geldi.

Sazlı Beldesi Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir, Yenidoğan Belde Belediye Başkanı Ekrem Yılmaz'ın yanı sıra belde başkanlarının da katıldığı sabah kahvaltısına yeni yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıtma fırsatı da buldular.

İlçe başkanı Namık Yıldırım yaptığı konuşmada, ilçe kongresinin 2014 yerel seçimlerine götürecek bir yönetimin belirlenmesi açısından da önem taşıdığını söyledi. Namık Yıldırım; "Bu kongre hem partimiz hem de ilçemiz için önem taşıyordu. Söke Ak Parti'yi 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlere götürecek olan ilçe başkanı ve ekibinin seçileceği bir kongreydi" dedi.

Atanmış ilçe Başkanı sıfatından, seçilmiş bir ilçe başkanı ve teşkilatı olarak Söke'ye ve hemşerilerine hizmet etmeyi sürdüreceklerini sözlerine ekleyen Ak Parti İlçe Başkanı Namık Yıldırım; "Ak Parti ailesi olarak kapımız herkese açık. Siyasi hedefi olan, bizimle birlikte çalışmak isteyen, Ak Parti çatısı altında görev almak, görev yapmak isteyen her kesimden, herkesi bağrımıza basmaya hazırız. Yepyeni bir sayfa açıyoruz, göreve geldiğimizde 2010 tarihinden itibaren referandum, bir de genel seçim geçirdik. Söke gibi siyasetin çok zor yapıldığı bir bölgede siyaset yapıyoruz. Siyasetçinin karnesi görev yaptıkları süreçte yapılan seçimlerde aldıkları oylara göre değerlendirilir. 2007 seçimlerinde 15 bin 170 olan oyumuzu 21 bin 40 çıkartabiliyorsak kim ne derse desin Ak Parti'nin Söke'de 3. Parti konumundan 2. parti konumuna geldiği gerçeği ortadadır. Ancak bu bizim için yeterli değil,2014 yerel seçimlerinde Söke'de yüzde 40'ın üzerinde oy alarak Söke Belediyesi'ni Ak Partili Belediyelerin içerisine alacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdülmüttalip Demir Yenidoğan Ak Parti Yerel Sazlı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title