Haberler

Söke AK Parti Yönetimi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Abone Ol

AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmasıyla görevine başlayan Söke AK Parti yönetimi ziyaret turuna başladı.

AK Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmasıyla görevine başlayan Söke AK Parti yönetimi ziyaret turuna başladı. İlk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer ziyaret edildi.

Kaymakamlık ziyaretinde Söke AK Parti İlçe Başkanı Hasan Turhan; "Hükümetin de desteğini arkamıza alarak şehrimize yapılacak hizmetlere katkıda bulunmak için hazırız. Hepimiz bu konuda bir şeyler yapabilmek için buradayız" dedi.

Söke' ye yapılması planlanan hizmet ve projelerin onaylanması, ilgili bakanlıklarca kabul görmesinde iktidar partisinin yöneticilerinin desteklerine ihtiyaç olduğunu da dile getiren Kaymakam Mehmet Demirezer; "Sökemizin sorunları belli, çözüm önerileri de belli. Bunların uygulamaya koyulması gerekiyor. Sizlerin bu anlamda destekleri de önem taşıdığını düşünüyorum. Sökemize yapılan hizmet bu ülkeye yapılmış bir hizmettir" dedi.

Kaymakam Demirezer ayrıca AK Parti'li yöneticilerden politika değil siyaset yapmalarını beklediğini de sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demirezer Ak Parti Yerel Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title