Haberler

Söke'de 10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenleri

Abone Ol

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 69. Yıldönümünde Törenlerle Anıldı. Törenler Sabah Saat 08.30'da Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunum Töreniyle Başladı. Çelenk Sunum Töreni İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Gürhan İlhanoğlu, Söke Ağır Ceza Reisi Turan Başkaya, Protokolün Diğer Üy...

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 69. yıldönümünde törenlerle anıldı. Törenler sabah saat 08.30'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunum töreniyle başladı. Çelenk sunum töreni İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke Cumhuriyet Başsavcısı Gürhan İlhanoğlu, Söke Ağır Ceza Reisi Turan Başkaya, protokolün diğer üyeleri, askeri ve sivil erkan, öğrenci grupları ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Çelenk sunum töreni sonrasında saat 09.05'te sirenler çalındı, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ile birlikte bayraklar yarıya indirildi.

Çelenk sunum töreni sonrasında Söke Lisesi salonunda gerçekleşen anma programına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan salon programında günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Söke Lisesi Müdürü Bekir Ceyhan gerçekleştirdi. Daha sonra Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından, Söke Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Atatürk Oratoryosu” ile anma etkinlikleri son buldu.

(LT-İK)

10.11.2007 18:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title