Haberler

Söke'de Su Sevinci

Abone Ol

Yuvaca Köyü Boynak Mevkiinde Sürdürülen Sondaj Çalışmalarında Birinci Kuyunun Ardından İkinci Kuyuda da Bol ve Kaliteli Suya Kavuşulması Sevindirdi.

Yuvaca Köyü Boynak Mevkiinde sürdürülen sondaj çalışmalarında birinci kuyunun ardından ikinci kuyuda da bol ve kaliteli suya kavuşulması sevindirdi.

Söke'nin geleceğe yönelik başlatılan içme suyu çalışmalarında Yuvaca Köyü Boynak Mevkiinde ikinci kuyudan da saniyede 60 litre su çıktı. İkinci kuyudan da su bulunması başta Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi olmak üzere herkesi sevindirirken, Başkan Özekmekçi dün sondaj kuyusuna giderek çalışmaları izledi.

Boynak Mevkiinde yapılan mini törene Kaymakam Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Serin, Jandarma Komutanı Yzb. Aykut Kara, İller Bankası 3. Bölge Müdürü Mustafa Bayram, DSİ Şube Müdürü Salim Yüzereroğlu, İller Bankası İçme Suyu Şube Müdürü Levent Sayın, Jeoloji Mühendisi Ali Can Yılgör katıldı.

Bölgede açılacak olan üçüncü kuyudan da ümitli olduklarını söyleyen Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi “Söke de şu anda içme suyu sıkıntısı yaşamıyoruz. Ancak ileriye dönük olarak bu yönde çalışmalarımızı sürdürerek şimdiden tedbir almak istedik. Açtığımız iki kuyudan da mutlu sonuca ulaştık. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

(LT-İK) 17.04.2008 14:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title