Haberler

Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nden Hastaneye Teşekkür

Abone Ol

Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu.8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşen ziyarette özellikle son dönemde Söke'de meydana gelen kadına karşı şiddet içeren...

Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne ziyarette bulundu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında gerçekleşen ziyarette özellikle son dönemde Söke'de meydana gelen kadına karşı şiddet içeren bazı olaylarda mağdur olan kadınlar ziyaret edilirken; bu kadınlara başarılı operasyonlar gerçekleştirerek, hayata tutunmalarını sağlayan Söke Devlet Hastanesi doktor ve personelleri tebrik edildi.

Ziyarette Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nden Başkan Hatice Atay, yönetim kurulu üyeleri İnci Turhal, Güner Haliloğlu ve Rukiye Adalıoğlu bulundu.

Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği; "Son dönemde Söke'de kadınlarımızın maruz kaldığı bazı olaylar meydana geldi. Elbette isim deşifre etmemek adına detay vermeyeceğim. Bu olaylar sonrasında kadınlarımızı hayata döndüren veya hayata tutunmalarını sağlayan başta hastane yönetimine ve Doktor Uğur Gürses Bey olmak üzere tüm hastane çalışanlarına teşekkür etmek istedik. Biliyorsunuz aile içi şiddet Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi ilçemizde de yaşanıyor, biz onun için gönüllü olarak kadınlarımızın yanındayız. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlamak istiyorum" dedi.

Ziyaretlerinden dolayı

Söke Kadın Sığınma Evi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne teşekkür eden Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Selma Özcan; "Biz hastane olarak elimizden geleni en iyi şekilde yapmakla görevliyiz. Bu olaylar sonrasında ameliyat ve tedavilerdeki başarıda esas rol doktor Uğur Bey ve ekibinindir. Birçok büyük ve zorlu ameliyatlarda başarı gösterdiler ve göstermeye devam ediyorlar" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title