Haberler

Söke Osb Aylık Olağan Toplantısı Vali Malay Başkanlığı'nda Yapıldı

Abone Ol

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nin Aylık Olağan Toplantısı Vali Mustafa Malay Başkanlığında Yapıldı. Aydın Valisi Mustafa Malay Söke ve Aydınlı Müteşebbislere Çağrıda Bulunarak Yatırım Yapmalarını İstedi.

Söke Organize Sanayi Bölgesi'nin aylık olağan toplantısı Vali Mustafa Malay başkanlığında yapıldı. Aydın Valisi Mustafa Malay Söke ve Aydınlı müteşebbislere çağrıda bulunarak yatırım yapmalarını istedi.

Söke OSB'nin aylık toplantısında yönetim, denetim kurulu,2008 yılının ilk beş aylık bilançosu görüşülürken yönetim ve denetim kurulları ayrı ayrı ibra edildi. Aydın Valisi Mustafa Malay'ın Başkanlığında yapılan toplantıya Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, yönetim kurulu üyeleri katılırken, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Candal arazi alımları ve yeni katılımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki günlerde Söke OSB'yi hareketli günler beklediğini söyleyen yönetim kurulu başkanı Levent Candal "Daha önce birinci etap ve ikinci etaplardan başlayacak olan kamulaştırma çalışmalarında yeni programla üç ve dördüncü etap da yer alan 30 metrelik prejteş yolundan devam edeceğiz. Bu nedenle arazi alımlarına bu bölgedeki arazilerden devam ederek çalışmalara hız vereceğiz" dedi.Candal Söke OSB'de yer almak isteyen yeni üyelerle diyalog halinde olduklarını sözlerine ekledi.

Söke OSB'nin gerek coğrafi, gerekse fiziki konum açısından uygun bir bölgede olduğunu söyleyen Söke OSB Müteşebbis Heyeti Başkanı Mustafa Malay "Söke OSB yatırımcılar için ümit vaat eden bir yatırım alanı.Yeni talepler var, ama biz öncelikle kendi bölgemizdeki yatırımcı, sanayicilerimizin Söke OSB'de yer alamsından yanayız. Bu nedenle Söke, Aydın ve bölgedeki yatırımcılar acele etmeli" dedi.

(LT-İK) 18.06.2008 11:12 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title