Haberler

Söke'ye Bağlı Sazlı Beldesinde Çifte Açılış

Abone Ol

Söke'ye bağlı Sazlı beldesinde iki tesisin açılış coşkusu yaşandı.

Söke'ye bağlı Sazlı beldesinde iki tesisin açılış coşkusu yaşandı. Sazlı Belediyesi tarafından yapılan Havuzlu Park ve TCDD ile ortak proje olan İstasyon Park'ın açılış törenleri yapıldı.

Belde halkının yoğun ilgi gösterdiği açılış törenlerine Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Ak Parti İl Başkanı Sadık Atay, Ak Parti Söke İlçe Yöneticileri, Söke Ticaret odası Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Toyran, Ticaret Odası Meclis Başkanı Behlül Er, Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş ve meclis Başkanı Kemal Göven, Söke Demirciler ve Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Ahmet Tokmakoğlu, Sazlı Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katıldı.

İçerisinde çocuk oyun alanları, dinlenme yeri ve kafeteryası bulunan Sazlı Havuzlu Parkı'n toplam 5 bin metrekare alana kurulduğu, işçilik giderleri dahil toplam 360 Bin TL'ye mal olduğu öğrenilirken; tüm giderler Sazlı Belediyesi tarafından karşılandığı belirtildi. Sazlı Belediyesi tarafından halkın hizmetine sunulan diğer İstasyon Park Projesi, Devlet Demiryolları'nın Gar restorasyonunu da içinde barındırırken; bu projeye restorasyon kapsamında TCDD'nin 350 Bin TL kaynak aktardığı öğrenildi. İstasyon Park için Sazlı Belediyesi'nin 90 Bin TL harcadığı belirtildi.

Sazlı Belde Belediye Başkanı Abdülmüttalip Demir; "Göreve geldiğimizde beldemizde önemli eksikler vardı. Belediye Meclisimizle aldığımız kararlar doğrultusunda beldemizde sosyal alanlar yarattık. Bunlardan biri Havuzlu park alanımız diğeri ise tren istasyonu çevresi. Beldemiz genç nüfusu yoğun bir belde. Halkımızın sosyal alanlardan daha fazla faydalanması, çocuklarımızın yaz aylarında yüzme öğrenmeleri ve serinlemeleri için havuzlu parkımız ve İstasyon Parkımızı hizmete açıyoruz. Açılış törenlerimize katılan ve bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Tesislerimizin başta beldemiz olmak üzere tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Yerel Aydın Sazlı Söke Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title