Haberler

Sökeli Öğrenciler İlk Yardımı Öğreniyor

Abone Ol

Söke Fatma Tüzzehra Orhun Anadolu Sağlık meslek Lisesi Microsoft Yenilikçi Öğretmen Projesi kapsamında "İlk Yardımı Öğretiyorum" Projesi gerçekleştiriyor.

Söke Fatma Tüzzehra Orhun Anadolu Sağlık meslek Lisesi Microsoft Yenilikçi Öğretmen Projesi kapsamında "İlk Yardımı Öğretiyorum" Projesi gerçekleştiriyor.

Bu projenin uygulaması geçtiğimiz günlerde pilot okul seçilen Atatürk ilk/ortaokulunda başlarken; projenin tanıtım sunumu Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı.

Tanıtım sunumu programına İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, Söke Belediye Meclis Üyeleri İbrahim Muslu (CHP), Nimet İncedal

(CHP), Şule Tuntaş (Ak Parti), Söke Sağlık Grup başkanı Dr. Ersev Kuyucu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yaşar Ünal, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Proje ile ilgili bilgilerin verildiği tanıtım sunumunda, öğrenciler "Sağlığımız Elden Gidiyor" adlı kısa bir tiyatro oyununu sahnelediler. İlk Yardım Öğretiyorum Projesi'nin koordinatörü Havva Zeybek Şentaş ve projenin mimarları Söke Sağlık Meslek Lisesi öğretmenleri Ayşe Türemen Ataşlı, Gülay Yazıcı proje ile ilgili bilgiler verdiler. Projenin amacının ortaokul seviyesindeki öğrencilere ilk yardım bilgi ve berecilerinin kazandırılması olduğu belirtilirken; projenin hazırlanma süreci anlatıldı. Proje kapsamında Furukan Yıldırım, Mustafa Gider, Yavuz Selim Güçlü, Damla Serçinoğlu, Turgay Aslan, Gülşen Ustabaşı çalışan öğrenciler oldu.

Tanıtım sunumunda proje kapsamında eğitim alan öğrenciler, afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ile projeye katkıda bulunanlara belgeleri verildi. Daha sonra kokteyle geçildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Yazıcıoğlu Söke Belediyesi Microsoft Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title