Haberler

Sökeliler'e Türk Sanat Müziği Ziyafeti

Abone Ol

Söke'de 1985 Yılından Bu Yana Faaliyetlerini Sürdüren ve Türk Sanat Müziğinin İlçede Ayakta Kalmasına Çok Büyük Katkıları Olan Söke Türk Sanat Müziği Derneği Tarafından Konser Verildi. Yoğun İlgi Gören Konseri İzleyenler Sanatçıları Ayakta Alkışladı.

Söke'de 1985 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren ve Türk Sanat Müziğinin ilçede ayakta kalmasına çok büyük katkıları olan Söke Türk Sanat Müziği Derneği tarafından konser verildi. Yoğun ilgi gören konseri izleyenler sanatçıları ayakta alkışladı.

Söke Belediyesi Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonu'nda gerçekleşen konserde topluluk Nihavend ve Uşşak makamındaki eserleri solo ve koro olarak seslendirirken; konseri ilçe kaymakamı Celil Ateşoğlu, Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak, Emniyet Müdürü M. Ali Serin, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Helvacı ve Hatice Sarınç başta olmak üzere, Belediye Kültür Komisyonu Üyesi ve CHP İlçe Başkanı Sevim Şahin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ali Güzelyağdöken, Ticaret Odası Başkanı Süleyman Toyran, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toyran, Söke Gönül Dostu Meclisi Üyeleri Ekrem Karakaş, Halil Özşarlak, Süleyman Kara, Yaşar Çaybayır ile çok sayıda vatandaş izledi.

Birbirinden güzel 33 eseri iki bölüm halinde seslendirilirken konseri izleyen Türk Sanat Müziği tutkunları seslendiren parçalara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdiler.

(LT-İK) 07.06.2008 15:44 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title