Haberler

Sökespor'a Asker Morali

Abone Ol

Ülke Genelinde Genelde Gergin Maçlarda Görmeye Alışık Olduğumuz Askerler Söke'de Görev İçin Değil Sökespor Aşkı İçin Tribünleri Dolduruyor. Söke'de Her Zaman Askerin Desteğini Alan Sökespor Askerden Aldığı Bu Destek ve Moral ile Kendi Sahasında Hiç Maç Kaybetmiyor.

Ülke genelinde genelde gergin maçlarda görmeye alışık olduğumuz askerler Söke'de görev için değil Sökespor aşkı için tribünleri dolduruyor. Söke'de her zaman askerin desteğini alan Sökespor askerden aldığı bu destek ve moral ile kendi sahasında hiç maç kaybetmiyor.

Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak ve bağlı askerleri sezon başından bu yana 1. Amatör Küme Süper Ligi’nde mücadele eden Sökespor’u yalnız bırakmıyor. Sezon başından bu yana her maçı izleyen Söke Garnizon Komutanı Kurmay Albay İlker Koçak’ın yanı sıra İlçede vatani görevini yapan er ve erbaşlar tribünleri dolduruyor. Açık tribüne ‘Söke Garnizon Komutanlığı Sökespor’a başarılar diler’ yazılı pankart asan askerler tribünlerde de yerini alarak; maç boyunca yaptıkları tezahürat ile vatandaştan ve Sökespor yönetiminden takdir topluyor.

Önceki gün Söke Şehir Stadında oynanan Kuşadası maçı öncesinde askerler iki takım oyuncularına çiçek verdi. Gördükleri asker destiği karşısında inanılmaz derecede motive olduklarını belirten Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal; “Başta ilçe Kaymakamımız Celil Ateşoğlu ve Garnizon Komutanımız İlker Koçak bizi evimizde oynadığımız maçlarda bugüne kadar yalnız bırakmadılar. Sürekli olarak desteklerini yakından hissediyoruz. Her maça garnizondan askerlerin gelip, tribün desteği vermesi de gücümüze güç katıyor. Önümüzdeki günlerde Garnizon Komutanımızı makamında ziyaret ederek teşekkürlerimizi ileteceğiz” diye konuştu.

Gurubunda liderliğe oynayan ve kendi sahasında hiç kaybetmeyen Sökesporlu oyuncular Söke'deki bu başarılarına Askerlerin desteğine de borçlu olduklarını söylediler.

(LT-İK)

16.01.2008 12:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title