Haberler

Sökespor Kulüp Başkanı Sebahattin Candal İstifa Etti

Abone Ol

3. Lig Terfi Maçlarında Geçtiğimiz Pazar Günü Oynadığı Üçüncü Maçında Elenerek, Hayallerini Erteleyen Sökespor'da; Elenme Şoku Sonrasında İstifa Şoku da Yaşandı.

3. Lİg terfi maçlarında geçtiğimiz pazar günü oynadığı üçüncü maçında elenerek, hayallerini erteleyen Sökespor'da; elenme şoku sonrasında istifa şoku da yaşandı. Lig bitiminden bu yana Sökespor ile çok fazla ilgilenemeyen Kulüp Başkanı Sebahattin Candal istifa etti. Sebahattin Candal'ın istifası ile birlikte yönetim de düşerken Kulüp Müdürü Cemal Gürgün gerçekleşen istifaların krize dönüşmeden Haziran Ayında olağanüstü kongreye gidileceğini açıkladı.

Edremit ve Burhaniye'de yapılan terfi karşılaşmalarında kendilerine yalnız bırakmayan Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ve Garnizon Komutanı Kur. Alb. İlker Koçak başta olmak üzere taraftarlara teşekkür eden Kulüp Müdürü Cemal Gürgün “Sökespor camia olarak büyük kulüp, istifalardan olumsuz yönde etkilenmemek için kongre hazırlıklarına başladık” dedi.

(LT-İK) 30.04.2008 15:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title