Haberler

Soma'da Kursiyerler Belgelerine Kavuştu

Abone Ol

Soma Mesleki Eğitim Merkezi'nce düzenlenen "Usta Öğreticilik" kursu tamamlandı.25 kursiyerin katıldığı kurs sonunda 24 kursiyer başarılı olarak belgelerine kavuştu.

Soma Mesleki Eğitim Merkezi'nce düzenlenen "Usta Öğreticilik" kursu tamamlandı.

25 kursiyerin katıldığı kurs sonunda 24 kursiyer başarılı olarak belgelerine kavuştu. Mesleki Eğitim Merkezi'nde düzenlenen 40 saatlik kursun sonunda belge almaya hak kazanan kursiyerler için tören düzenlendi. Düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Dikici, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Orhan, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Belgeler takdim edilmeden önce kısa bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy, "Sayın kaymamakımız da bugün burada olmayı istiyordu; fakat rahatsızlığı nedeniyle katılamadı. Sizler mesleklerinizi en iyi şekilde icra eden ustalarımızsınız. Mesleğinizi gelecek nesillere aktarmak için katıldığınız bu kurs ile edindiğiniz eğitim becerileri, eğitim psikolojisi ve iletişim tekniklerini kullanarak işyerlerinizde geleceğin meslek erbablarını yetiştireceksiniz. Bu bağlamda sizlerde eğitim ordusuna katılmış bulunuyorsunuz. Eğitimci olmanın ağır sorumluluğunu üzerinize almış bulunmaktasınız. Yanınızda çalışacak çırakları mesleki olarak yetiştirmenin yanında ahlaki, sosyal, kültürel açıdan da yetiştirmelisiniz. Bu nedenle bu kursa katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın sağladığı teşvikleri de unutmayın. Bu teşvikten de yararlanabilirsiniz" dedi.

Konuşmanın ardından kursiyerlere belgeleri takdim edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Altunsoy Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title