Haberler

Soma'da Özel Çocukların Yetiştirdiği Özel Güller Öğretmenevi'ne Dikildi

Abone Ol

Soma Spastik Çocuklar Derneği mensubu birçok engelli genç tarafından büyütülen ve bakımları yapılan güller Öğretmenevi'nde toprakla buluştu.

Soma Spastik Çocuklar Derneği mensubu birçok engelli genç tarafından büyütülen ve bakımları yapılan güller Öğretmenevi'nde toprakla buluştu.

Gül yetiştiriciliği konusunda eğitim alan özel gençler Dernek Başkanı Cihan Yavuz ve Öğretmenevi Müdürü Ali Osman Taşkan eşliğinde birbirinden güzel gülleri öğretmenevinin çeşitli yerlerine dikerek güzel görünüm kazanmasını sağladı.

Soma Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Cihan Yavuz, ilkleri Soma Öğretmenevi'nde yaşadıklarını belirterek, "Soma öğretmenevimiz bize her zaman ilk sahip çıkan kurum oldu. İlk olarak engelli istihdamında öncülük etti, şimdide özel çocuklarımızın kendi emekleri ile yetiştirdiği gülleri alarak onlara destek oldu. Bu konuda Öğretmenevimizin diğer kurumlara da örnek teşkil ettiği için Müdürü olan Ali Osman Taşkan'a şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. Öğrencilerin yetiştirdiği güllerden 30 tane alıp bahçeye diktiren Öğretmenevi Müdürü Ali Osman Taşkan, öğrencilerin yetiştirdikleri güllerin dikildiğini görünce ayrı bir mutluluk yaşadığını söyledi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Yavuz Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title