Haberler

Soma'ya 1 Milyon Liralık Gençlik Merkezi Yapılıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun gençlik merkezine dönüştürülmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları için protokol imzalandı.

Soma ilçesinde, Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonu'nun gençlik merkezine dönüştürülmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları için protokol imzalandı.

Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonunun, Gençlik Merkezi ve Spor Salonu kullanılabilmesi için Soma Kaymakamlığı, Soma Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ortak kullanım protokolü imzalandı.

İmzalanan protokole göre projede; yaklaşık inşaat maliyeti olan 650 bin TL Soma Belediyesi tarafından, 250 bin TL tutarındaki iç tefrişatı ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından karşılanacak.

Valilikte düzenlenen protokol imza törenine Vali Abdurrahman Savaş, Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Özmekik, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Müşahit Sudan, Soma İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Altunsoy ile Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay katıldı.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene yaptığı açıklamada, "Soma Belediyesi olarak halkımızın hizmetindeyiz. Bu projeler bir başlangıç, daha büyük projelerimiz olacak. Önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz" diye konuştu.

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı da protokol ile Soma Linyit Anadolu Lisesi Spor Salonundan tüm Somalıların yararlanacağını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Vali Savaş ise, "Soma Linyit Anadolu Lisemizin spor salonunu hem yeni hem de daha modern, daha kullanılabilir bir görünüme kavuşturup okulumuzun daha iyi bir spor salonuna sahip olmasını temin edeceğiz. Aynı zaman da burayı Gençlik Merkezi olarak da kullanma imkanına kavuşturmuş olacağız. Belediyemiz her konuda olduğu gibi Soma'ya, Somamızın öğrencilerine ve gençlerine iyi bir tesis kazandırıyor. Mevcut binamızı komple yeniliyoruz, binamıza yeni bölümler ilave edeceğiz. Bu projenin toplam maliyeti 1 milyon olacak ve bu bir milyonun, 650 bin lira tutacak olan genel onarım masrafını Soma Belediyemiz üstlenecek. Bu desteklerinden ötürü belediyemize teşekkür ediyorum. Öğrencimiz hem daha güzel bir spor salonuna kavuşmuş olacak hem de Gençlik merkezi olarak tüm Soma'ya hizmet etmiş olacak" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Abdurrahman Savaş Mehmet Bahattin Soma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title