Haberler

Sp Konya İl Teşkilatı'ndan 2. Konya Hamlesi...

Abone Ol

Saadet Partisi (Sp) Konya İl Teşkilatı, 28 İlçe ve Beldeyi Kapsayan 2. Konya Hamlesi'ni Başlattı. Hamle Çerçevesinde 200 Partili, Vatandaşlarla Tek Tek Görüşerek Sorunlarını Dinleyecek.

Saadet Partisi (SP) Konya İl Teşkilatı, 28 ilçe ve beldeyi kapsayan 2. Konya Hamlesi'ni başlattı. Hamle çerçevesinde 200 partili, vatandaşlarla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyecek.

Hamle programı SP'li Tarım ve Köyişleri eski Bakanı Musa Demirci'nin de katıldığı bir toplantıyla başladı. Toplantıya Musa Demirci'nin yanı sıra SP Konya İl Başkanı Zülfikar Gazi, merkez ilçe başkanları ve teşkilat üyeleri de katıldı. Burada basın mensuplarına açıklama yapan Musa Demirci, 2007 yılının bir seçim yılı olduğunu ve kendileri için en önemli seçimin milletvekili seçimi olduğunu belirterek, "Bu seçimlerden birisi süreci başlayan Cumhurbaşkanlığı seçimi. Diğeri ise TBMM üyelerinin seçileceği genel seçimler. Birinci seçimi milletvekilleri yapacak, diğerini ise milletin kendisi. Bu nedenle ikinci seçim SP için fevkalade önemli. Bu nedenle SP olarak, il teşkilatlarımızda bir yıl önce seçim için hazırlanmaları konusunda seferberlik başlattık" dedi.

Konya'da bir Hamle Programı adı altında bir program başlattıklarını da dile getiren Musa Demirci, "Geçtiğimiz ay birincisini icra ettiğimiz bu programın bugün ikincisini başlatıyoruz. 28 ilçe ve beldede 50 grup görev yapacak. 200'ü aşkın partili, köylüyü, çiftçiyi, esnafı, memuru, sanayiciyi tek tek gezerek ülke meselelerini anlatacak ve onların sorunlarını dinleyecek. Çünkü ülkemizde gerçekler insanlara yansıtılmıyor. Ekonomi ve sosyal hayatta sıkıntılar var. Ekonomide söylenen büyümeye nazaran işsizlik oranında bir değişme görülmüyor. Çiftçimizde, memurumuzda, esnafımızda, sanayicimizde sıkıntılar var. Bunları gözardı edemeyiz" şeklinde konuştu.

(MÇ-FM)

27.04.2007 12:39 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title