Haberler

Spor Müdürü Dübek'ten Milli Sporcuya Ödül

Abone Ol

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bozüyük ilçe Müdürü Erol Dübek, milli sporcu Ayşe Beyza Yıldız’ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bozüyük ilçe Müdürü Erol Dübek, milli sporcu Ayşe Beyza Yıldız'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi.

Dübek, geçtiğimiz günlerde Alanya'da yapılan gençler Türkiye tekvando milli takım seçme müsabakalarında 42 kilogramda 1'inci olan Ayşe Beyza Yıldız'ı, başarılarından dolayı tebrik etti. Dübek, 8 Şubat 2014 tarihinde İsveç'te yapılacak olan uluslararası tekvando şampiyonasında kendisine başarılar diledi.

Bozüyük ilçesinden milli takıma sporcu gitmesinin kendisini çok duygulandırdığını ve gururlandırdığını ifade eden Dübek, "Sporcumuz 20 günlük kamp döneminden sonra 8 Şubat'ta İsveç'te yapılacak olan uluslararası tekvando şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Bu sporcularımız ilçemizde sporun gelişmesi için lokomotif görevi yapmaktadırlar. Bundan dolayı ilçemiz için ayrı bir değerdir. Bu sporcuları yetiştiren ailesine, çalıştıran antrenörlerine destekleyen Bozüyük Halk Eğitim Spor Kulübü'ne teşekkür ediyorum. Sporcumuza başarılar diliyorum. Yolun açık olsun Ayşe" dedi.

Milli tekvandocu Yıldız da, kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduğunu söyledi. Elinden gelen her şeyi yaparak İsveç'ten altın madalya ile Bozüyük'e dönmeyi ardından da bu yıl yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonası'ndan başarı elde etmeyi istediğini anlattı.

Konuşmaların ardından Dübek, başarılı sporcuya küçük altın verdi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erol Dübek Bozüyük Alanya İsveç Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title