Haberler

Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'nda Bilim Fuarı Açıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Ödemiş'e bağlı Bademli beldesi Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'nda Bilim Fuarı açıldı.

Ödemiş'e bağlı Bademli beldesi Şükrü Saraçoğlu Ortaokulu'nda Bilim Fuarı açıldı.

Fuara, Bademli Belediye Başkanı Selahattin Kundak'ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Ünlü, Şube Müdürü Çetin Sevinç, çevre okul müdürleri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Projelere danışmanlık yapan öğretmenler Özgür Arslan, Ramazan Göçen, Atalay Balcılar, Halil Sarıteke ve Ali Kavcı denetiminde öğrenciler 71 proje sergilediler.

Fuarı gezen Belediye Başkanı Selahattin Kundak, Bademli barajına yönelik Pirinççi köyü halkının görüşlerini yansıtan çalışmaları beğenerek dosya halinde istedi. Başkan Kundak, şunları söyledi: "Okulumuzdaki öğrencilerin çevrelerini incelemeleri gelişme ve değişimleri fark etmeleri beni çok sevindirdi. Öğrencilerin geleceğe daha umutla baktıklarını gördüm. Barajla ilgili sosyal bir araştırma yapmaları ve sergilemeleri çok güzel ve bu çalışma sonuçları ve önerileri doğrultusunda çalışmalarımıza destek olacağını gördüm. Araştırma sonuçlarına göre baraj olumlu ve olumsuz olarak değerlendirilmekte olumsuz olarak çamur kokusu ve sivrisinek zararlıları beni düşünmeye ve araştırmaya götüren bir sonuç oldu. Halkın bu endişesini yok etmek için gerekenler yapılacaktır. Apart otel ve balıkçılık barajın iş imkanı olarak köye olumlu katkılar sunacağını düşünüyorum." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Kundak Özgür Arslan Bademli Ödemiş Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title