Haberler

Sulama Kanallarında Temizlik Çalışmaları Devam Ediyor

Abone Ol

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sulama Birliği Başkanlığı, çiftçilerin kullandığı sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sulama Birliği Başkanlığı, çiftçilerin kullandığı sulama kanallarında temizlik çalışması başlattı.

Korkuteli Sulama Birliği Başkanı Dursun Demir, Haziran ayında bahçelere sulama barajından suyun salınacağını belirterek, "Sulama kanallarına suyu vermeden önce tüm ekiplerimiz kanalları elden geçiriyorlar. İlçe merkezindeki bulunan tüm sulama kanallarının şu an bakımsız ve kötü durumda olduğunu gördük. Bu durumun tarımsal sulamada sorunlara yer açtığını ve sorunu çözmek için hemen müdahale ederek ekiplerimiz kanalların içini temizliyorlar" dedi.

Demir, Sulama Birliği'nin hizmet anlayışının damlama sulama sistemiyle kendisini göstermeye başladığını belirterek, şu an verilen bu hizmetin çiftçileri rahatlatmak adına yapıldığını vurguladı. Demir, "Vatandaşlarımızın rahat etmesi bizim için en önemli konu. Bunun için Korkuteli'nde şimdiye kadar ne yaptıysak bundan sonrada devam edecek. Hiç kimseyi ayırt etmeden, her vatandaşa, her bölgeye adil ve eşit hizmet götürüyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Demir Korkuteli Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title