Haberler

Suluova'da Çevreye Saygı Yürüyüşü

Abone Ol

Suluova'da 5 Haziran Çevre Günü dolayısıyla "Çevreye saygı yürüyüşü" yapıldı.

Suluova'da, 5 Haziran Çevre Günü ve Dünya Çevre Koruma Haftası kapsamında yürüyüş ve çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Suluova Ticaret Meslek Lisesi bahçesinde başlayan programda yaptığı konuşmada, temiz bir çevrenin ancak bilinçli nesillerle ortaya çıkabileceğini söyledi.

Yaşanan dünyanın tüm insanlığa ait olduğunu söyleyen Sarıfakıoğulları, "Dünya hepimizin ve hepimiz bu dünyayı paylaşıyoruz. Düne kadar birçok insanın dikkat etmemesi sonucu ozon tabakasının seyrelmesiyle karşı karşıyayız bu gün. Bu yüzden ne yazık ki dünyada küresel ısınma ve doğal afetler yaşanmaktadır. Bütün bunlar tüm insanlığın çevre duyarlılığına yeteri kadar sahip çıkmamasından ortaya çıkmıştır. Ama yeni yetişen kuşak daha yaşanabilir bir dünya ve sürdürülebilir bir çevre anlamında çok daha sorunlu hareket ederek dünyamızı içinde bulunduğu çıkmazlardan kurtaracaktır" dedi.

Konuşmaların ardından Ticaret Meslek Lisesi ile Şeker Fabrikası arasındaki yaklaşık 500 metrelik mesafede çevre duyarlılığına dikkat çekmek için "Çevreye saygı yürüyüşü" yapıldı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Harun Sarıfakıoğulları Suluova Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title