Haberler

Suruç Kaymakamlığı ve Emniyeti, Başarılı Öğrencileri Gezdirdi

Abone Ol

Şanlıurfa'nın Suruç Kaymakamlığı ve Suruç Emniyet Müdürlüğü tarafından başarılı öğrencilere Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Suruç Kaymakamlığı ve Suruç Emniyet Müdürlüğü tarafından başarılı öğrencilere Bursa, İstanbul ve Çanakkale gezisi düzenlendi.

Suruç'ta taşıma merkezi ve merkez ilköğretim okulların her birinden seçilen başarılı 3'er öğrenci olmak üzere 34 kız ve 50 erkek öğrenciden oluşan toplam 84 kişi geziye katıldı. Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, Emniyet Müdürü Mehmet Şen ve öğrenci velileri gezi gurubunu uğurladı. Öğrenci velileri ve öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Fatih Akbulut, "Öğrencilerimizin daha iyi yetişmesi için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu gezide bu çalışmanın bir parçasıdır. Geleceğe daha iyi hazırlanmaları için

öğecilerimizin Türkiye'nin değişik yerlerini gezip görmesini istedik. Bizler öğrencilerimize güveniyoruz" dedi.

Öğrencilerden gezdikleri yerlerin fotoğraflarını çekmesini isteyen Kaymakam Akbulut geziden döndükten sonra öğrencilerin duygu ve düşüncelerini alacağını belirtti. Bursa, İstanbul ve Çanakkale'yi gezecek olan öğrenciler heyecanlı olduklarını belirtip geziyi düzenleyen Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut ve Emniyet Müdürü Mehmet Şen'e teşekkür ettiler. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Akbulut Şanlıurfa İstanbul Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title