Haberler

Suruç'ta Emniyet Teşkilatının 167. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri

Abone Ol

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle tören düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan kutlama programına; Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, Garnizon Komutanı Yarbay İbrahim Aygün, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Yalçın, Emniyet Müdür Mehmet Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Yıldız, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Han Özdemir, daire amirleri ve emniyet mensupları katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk koyma töreniyle başlayan kutlama programı; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

"Polis-gençlik el ele, Suruç'ta daha güzel günlere" sloganıyla Bursa, İstanbul ve Çanakkale'yi gezen öğrenciler, törende gezip gördükleri tarihi yerler hakkında izlenimlerini anlatarak geziden çok memnun kaldıklarını dile getirdi.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından polis günü ile ilgili yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri; Emniyet teşkilatındaki görevlerini üstün performansla yerine getiren polislere ise başarı belgeleri verildi.

Kutlama töreninde konuşan Suruç Kaymakamı Fatih Akbulut, "İlçemizde son dönemde emniyet teşkilatımızda çok güzel çalışmalar yapılmaktadır. Personel sayımız artmıştır, vatandaşlarımızın yardımıyla teşkilatımıza araç takviyesi yapılmıştır. MOBESE sistemimize Aligör de dahil edilerek toplam 32 kamera ile gece gündüz izleme yapılmaktadır. Aligör beldesi de en yakın zamanda polis bölgesi olacaktır. Polisimiz sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetlerle vatandaşımızla bir araya gelerek çok güzel diyalog kurmaktadır. Kurumlar arası koordinasyon daha önce görülmemiş şekilde iyi olmaktadır. Bu gelişmelerin yansıması olarak asayiş ve huzur bozucu olaylarda gözle görülür azalma olmuştur. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm emniyet ve kamu görevlilerine 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla şükranlarımı sunar, başarılı hizmetlerinin devamını dilerim" dedi.

Kaymakam Akbulut, daha sonra Suruç Huzur ve Güveni Destekleme Derneği Başkanı Reşit Yüksel'e çalışmalarından dolayı plaket verdi. Kutlama programı, Çarşı Polis Merkezinde verilen kokteylle sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Yıldız Fatih Akbulut Mehmet Han Şanlıurfa Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title