Haberler

Suşehri'de Öğrencilere Münazara Etkinliği Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı aracılığıyla Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası münazara etkinliği düzenlendi.

Suşehri ilçesinde lise öğrencileri arasında münazara etkinliği düzenlendi.

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen liseler arası münazara etkinliği, Suşehri Çok Programlı Lisesi'nde gerçekleştirildi.

"Kişinin yaşam boyu tercihlerinde kendi idealleri mi yoksa toplumun beklentilerimi daha önemli?" konusunun ele alındığı münazarada, Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi ile Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencileri iki farklı görüşü savunmaya çalıştı.

Her iki okuldan 4'er öğrencinin katıldığı münazarada, edebiyat öğretmenlerinden oluşan jürinin değerlendirmesi sonucu Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencileri münazaranın galibi oldu.

Münazarayı, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Müftüsü Bekir Civriz, Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Serdar Özdemir, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci izledi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title