Haberler

Suşehri'nde Atatürk Anıtına Çelenk Sunuldu

Abone Ol

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 95’inci yıl dönümü dolayısıyla, Suşehri ilçesinde çelenk sunma programı düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 95'inci yıl dönümü dolayısıyla, Suşehri ilçesinde çelenk sunma programı düzenlendi.

İlçe Hükümet konağı bahçesinde düzenlenen program, İlçe Gençlik ve Spor Müdür vekili Serdar Özdemir ve öğrenciler tarafından, Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ait çelenk Atatürk büstüne konuldu.

Daha sonra, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları, ebediyete intikal eden şehitler ve Manisa'nın Soma ilçesinde maden ocağında meydana gelen yangın sonucu hayatlarını kaybeden 301 madenci için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

Programa, İlçe Kaymakamı Kadir Perçi, Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, İlçe Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title