Haberler

Suşehri'nde Bayramlaşma

Abone Ol

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi...

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Suşehri Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstüne çelenklerin konması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona eren törenin ardından, ilçede bulunan Kültür Merkezi'nde, İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral ve protokol üyelerinin katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi. İlçe idarecileri ve beraberindeki heyet daha sonra sırası ile İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki askerler, Devlet Hastanesi'ndeki hastalar ve nöbetçi çalışan personeller ve Askerlik Şube Başkanlığı'ndaki asker ve personelle bayramlaştı. Kurban Bayramı dolayısı ile açıklama yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, "Dostluğu, sevgiyi ve geleceği, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Kurban Bayramı'nı beraber geçirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz" dedi.

Programa, Belediye Başkanı Sedat Sel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçükbaşol, Emniyet Müdürü Cevat İratçı, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve

daire müdürleri katıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Mehmet Demiral Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title