Haberler

Suşehri'nde Bilgi Yarışması Düzenlendi

Abone Ol

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında bilgi kültür yarışması düzenlendi.

Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaokullar arasında bilgi kültür yarışması düzenlendi.

Suşehri Spor Salonunda gerçekleştirilen bilgi kültür yarışmasına katılan 7 ortaokullu temsil eden öğrenci grupları birbirleriyle kıyasıya yarıştılar. Ortaokullar arasında düzenlenen bilgi kültür yarışmasında öğrencilere 15 soru yöneltildi. Öğretmenlerden oluşan jüri üyeleri ise öğrencilerin verdiği cevaplara göre ilk 1,2 ve 3. gelen okulları belirledi.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri ilçe Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Özdemir, "Ortaokullar arasında sene sonu bilgi kültür yarışması düzenledik. İlçemizde eğitim veren 7 ortaokul tarafından seçilen öğrenci gruplarının bilgilerini sınadığı yarışmada önemli olan okulların birinci veya ikinci olmak değil öğrencilerin bilgilerini tazeleyerek bilgi birikimlerini artırmalarıdır. En yüksek puanı alan öğrenci gruplarının okulları derecelerini elde ettiler. Buradaki amacımız sadece 1, 2 veya 3. olan okulumuzu belirlemek değil okullar arasındaki genel kültür faaliyetlerini çoğaltmak bu nedenle bu tür bilgi kültür yarışmalarını her sene yılsonunda yapmayı planlıyoruz. Bu tür bilgi kültür yarışmaları sınavlara hazırlanan öğrenciler için iyi bir fırsat haline geliyor öğrencilerimizde bu fırsatlardan yararlanmalı bu tür faaliyetlere katılım göstermeliler" dedi.

Bilgi kültür yarışmasına katılan öğrenci gruplarına çeşitli hediyeler verildi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title