Haberler

Suşehri'de Öğrencilere Münazara Etkinliği Düzenlendi

Güncelleme:
Abone Ol

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı aracılığıyla Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası münazara etkinliği düzenlendi.

Suşehri ilçesinde, Suşehri Kaymakamlığı aracılığıyla Suşehri Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından liseler arası münazara etkinliği düzenlendi.

Suşehri Çok Programlı Lise konferans salonunda gerçekleştirilen münazara etkinliğinde kişinin yaşam boyu tercihlerinde kendi ideallerimi yoksa toplumun beklentilerimi daha önemli konulu münazara gerçekleştirildi.

Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi ve Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi arasında düzenlenen kişinin yaşam boyu tercihlerinde kendi ideallerimi yoksa toplumun beklentilerimi daha önemli konulu münazarada Suşehri Anadolu Öğretmen Lisesi toplumun kendi beklentilerini, Kazım Ayan Anadolu Lisesi öğrencileri ise bireyin kendi ideallerini savundu.

Münazarada 4'er öğrenciden oluşan iki grup yer alırken, gruptaki öğrenciler 4 dakikalık konuşma gerçekleştirdi, grup sözcüleri ise 5 dakikalık konuşmalarının ardından münazarayı kapattı. Edebiyat öğretmenlerinden oluşan jüri ise öğrencilerin münazaradaki performanslarını değerlendirerek puanlar verdi.

Liseler arası düzenlenen münazara etkinliğinde Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, Suşehri Müftüsü Bekir Civriz, Suşehri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Serdar Özdemir, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title