Haberler

Suşehri'ne 15 Bin Yetişmiş Fidan Gelecek

Abone Ol

Sivas Orman İşletme Müdürü Mahmut Türay ve Sivas Orman Fidanlık Müdürü Sefa Duman, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret etti.

Sivas Orman İşletme Müdürü Mahmut Türay ve Sivas Orman Fidanlık Müdürü Sefa Duman, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral, "Sivas Orman İşletme Müdürümüz Mahmut Türay ve Sivas Orman Fidanlık Müdürümüz Sefa Duman bizleri ziyarete geldi. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Tabi ziyarete gelirken elleri boş gelmemişler. 15 bin yetişmiş fidanı bizlere tahsis edecekler. Biz bu fidanları okul bahçeleri, cami bahçelerine, uygun görülecek diğer kamu kurumlarının bahçelerine, Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nin yolunun kenarlarında ağaçlandırma çalışmaları yapacağız. Göreve geldiğimden buyana Suşehri Belediyesi Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'nin yolunun ağaçlandırılması konusunda düşüncem vardı. Çünkü Kılıçkaya Barajımızda güzel bir sosyal tesis var. Vatandaşlarımız oraya piknik yapmak, eğlenmek amacıyla yoğun ilgi gösteriyor Kılıçkaya Barajı Sosyal Tesisleri'ne giden 15 kilometre yol sağlı sollu ağaçlandırma çalışması hiç yapılmamış. Biz de o yolu Sivas Orman İşletme Müdürlüğümüz ve fidanlık müdürümüzün tahsis ettiği fidanlarla ağaçlandırmayı planlıyoruz. Çevremiz artık daha yeşil, daha güzel olacak." diye konuştu.

Demiral, ilçenin yeşilliklerle daha güzel görüleceğini de sözlerine ekledi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Demiral Kılıçkaya Suşehri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title