Haberler

Sütaş'tan Sünnet Şöleni

Abone Ol

Yedi yıl önce vefat eden Sütaş'ın kurucusu Sadık Yılmaz tarafından başlatılan Sütaş sünnet şölenlerinin bu yıl onikincisi düzenlenendi.

Yedi yıl önce vefat eden Sütaş'ın kurucusu Sadık Yılmaz tarafından başlatılan Sütaş sünnet şölenlerinin bu yıl onikincisi düzenlenendi.

Konak düğün salonunda gerçekleştirilen şölene Ak Parti Bursa milletvekilleri Önder Matlı, İsmet Su, Hüseyin Şahin, Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ile çok sayıda davetli katıldı. İlçe merkezi ve köylerinden 41 çocuk sünnet ettirildi.

Sünnetten evvel çocuklara araçlarla şehir turu attırıldı. 41 çocuğun salona girişinde tekbirler getirilirken din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim okundu.

İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı'nın yaptığı duanın ardından bir konuşma yapan Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, "Rahmetli babamızı kaybedeli yedi yıl oldu. Onun başlattığı bu mutlu geleneği çocukları olarak devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz . Sütaş ailesi olarak 41 çocuğumuza 41 kere maşallah diyoruz" dedi.

Sütaş ailesi adına 41 sünnet çocuğuna altın takılırken, davetlilere pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. Sünnet şöleni müzik ve palyaçolar eşliğinde eğlenceyle devam etti.

(MŞ)

08.06.2012 16: 59: 17

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sadık Yılmaz Yerel Konak Sütaş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title