Haberler

Tarhan'dan Eğitime Destek Sözü

Abone Ol

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan Derince’de bulunan Fatih İlköğretim Okulu’nun dayanışma toplantısına katıldı.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan Derince'de bulunan Fatih İlköğretim Okulu'nun dayanışma toplantısına katıldı. Tarhan programda velilere seçimden sonra okul sözü verdi.

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan Derince Yenikent Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Yardımlaşma etkinliğine katıldı. Etkinliğe CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Derince Belediye Başkan Adayı Hakan Savaş, CHP Kocaeli İl yöneticileri, CHP Derince İlçe yöneticileri, CHP'li Kadın Kolları yöneticileri ve CHP Gençlik Kolları yöneticileri de katıldı. Yenikent'te bulunan Tanyıldız Düğün Salonu'nda gerçekleşen etkinlikte öğenciler halkoyunları gösterisi sundular. Protokol üyeleri ise öğrencilere alkışlarıyla destek verdiler. Düzenlenen etkinlikte Fatih İlköğretim Okulu Müdürü Cantürk Şanal ve Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Şirin Ergün protokol üyeleri ile ayrı ayrı ilgilendi.

Başkan adayı Tahsin Tarhan düzenlenen programda sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Tarhan, "Benim eğitime olan desteklerimi biliyorsunuz. Çayırova'da kendi adımı taşıyan bir okul yaptırdım" dedi. Bunun üzerine Okul Müdürü Cantürk Şanal, "O zaman Tahsin Bey'den bizde bir okul sözü almak istiyoruz" diye konuştu. Tarhan, "Mühür sizin elinizde, 30 Mart'tan sonra eğitime büyük yatırımlar yapacağız. Belediyenin kullandığı reklam tabelalarına paraları aktarmayacağız, bu paraları eğitim yatırımlarında kullanacağız" diye konuştu. Tarhan'ın bu konuşması salonda büyük alkış aldı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tahsin Tarhan Yenikent Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title