Haberler

Tarsus'ta Başarılı Polisler Ödüllendirildi

Abone Ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde görevlerinde başarılı olan polis memurları ödüllendirildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde görevlerinde başarılı olan polis memurları ödüllendirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Asayiş Büro Amirliği, Güvenlik Büro Amirliği, Sosyal Hizmetler Büro Amirliği, Toplum Destekli Polis Amirliği, Trafik Büro Amirliği, Terörle Mücadele, Silahlı ve Patlayıcı Büro Amirliğinde görevli 5 amir ve 26 polis memuruna başarılı belgelerini, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi verdi.

Kaymakamlık toplantı salonunda İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy'un da katıldığı ödül töreninde konuşan Kaymakam Güldibi, toplumun sağlam ayakta durabilmesi için herkesin mutlaka fedakarlıkla çalışma temposunu arttırması gerektiğini söyledi.

Başarılı çalışmalarından dolayı polis memurlarını tebrik eden Kaymakam Orhan Şefik Güldibi, "Görevlerini büyük bir emek vererek, yapan memurlarımızın çabası takdire şayandır. Fedakarlıkla görevlerini yapan başta Emniyet Müdürümüz Yaşar Aksoy olmak üzere tüm memurlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ardından Başkomiser Mustafa Akgül, Komiser yardımcıları Ahmet Şahin, Bünyamin Türen, Mehmet Tüfek ve Yusuf Kurnaz ile 26 polis memuruna başarı belgeleri verildi.

Tarsus Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi, daha sonra polis memurlarının sorunlarını dinleyerek, çözüm yolları buldu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Şefik Güldibi Yaşar Aksoy Tarsus Mersin Yerel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title