Haberler

Tarsus'ta Fakir Öğrenciler Yararına Kermes

Abone Ol

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus Eğitimciler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEDER) tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Tarsus Eğitimciler Kültür ve Yardımlaşma Derneği (TEDER) tarafından fakir öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Kermesin açılışına AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Aksoy, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Meniz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, burada yaptığı konuşmada, ihtiyaç sahibi, fakir öğrencilere verilen desteklerin çok önemli olduğunu belirterek, "Yüce bir duygu için, fakir öğrencileri düşünüp, gecelerine gündüzlerine katarak çalışan ağabeylerimize, ablalarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah kermesimiz hayırlara vesile olur" dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, kermesin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, "Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Allah gençlerimizin ve bu hayırlı işlere vesile olan insanlarımızın yolunu açık etsin" ifadesin kullandı.

Konuşmaların ardından kermesin açılışını, protokol mensupları, çocuklarla birlikte yaptı. Vatandaşlarla kermesi gezen protokol mensupları ikram edilen yemeklerden ve içecekler içip dua ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Tevfik Uzun Ak Parti Tarsus Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title